Összehajtható, hordozható napelem 120 W

Összecsukható 120 W-os napelem
520*370*50 mm-es összecsukott méretével a 120 W-os napelem könnyen hordozható. A napenergiát egy inverter alakítja át elektromos árammá, mely így alkalmas szabadtéri kalandozásra. Ezen kívül az FJD 120W-os összecsukható napelem modul 3 m hosszú csatlakozókábellel rendelkezik, az Anderson csatlakozó pedig tartósan csatlakoztatható a mellékelt MPPT napelemes töltésvezérlőbe.
Magasabb energiaátalakítási hatékonyság
A napelemes rendszer négy darab 30 W-os monokristályos napelemből áll, amelyek A osztályú monokristályos szilíciumból készülnek. A nagy hatásfokú energiaátalakítás nem kevesebb, mint 22%. A vezetőképesség pedig jobb, mint a polikristályos szilícium napelemeké. Túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelemmel is rendelkezik.
Tartós ETFE vékonyréteg tokozás
A stabil energiatermelés garantált a -10 és 70 Celsius fok közötti mérsékelt környezeti tartományban. A laminált ETFE vékonyréteg tokozás a 120 W-os napelemet porállóvá és rossz időjárási körülmények között is működőképessé teszi. A hosszabb élettartam érdekében könnyen tisztítható és karbantartható.
Zöld energia a tisztább környezetért
Az FJDynamics elkötelezett amellett, hogy tiszta energiát biztosítson vásárlóinak, zéró szennyezést és emissziót ért el a termékvonalon. Emellett a 120 W-os napelemek erőművekkel kombinálva napelemes generátorokat alkothatnak, állandó és azonnali áramellátást biztosítva.