Csak áram

Ez a könnyű és hordozható áramforrás 504Wh kapacitással rendelkezik, és 50%-kal könnyebb és kisebb, mint bármely konkurens termék. Megbízható és biztonságos áramot biztosít 48V DC feszültségű platformjával és -20°C és 55°C közötti üzemi hőmérsékleten. Tökéletes kalandoroknak, kempingezőknek és mindenkinek, akinek szüksége van egy extra áramforrásra.

Ugyanaz a teljesítmény, fele akkora méret

Más 500Wh-s versenytársakkal összehasonlítva az FJD PONY 500 mindössze 3,6 kg súlyú, a könnyűszerkezetes kialakításnak köszönhetően az FJD PONY 500 teljesen hordozható, bőrből készült fogantyúval rendelkezik, így bárhová magával viheti.

Nagyobb teljesítmény

Az FJD PONY 500 terner lítium akkumulátor-egysége nagyobb energiasűrűséget kínál, mint a LiFePO4 egységek, így kisebb és könnyebb akkumulátorcsomagban nagyobb teljesítményt biztosít.

Akár 10x nagyobb teljesítmény

Az FJD PONY 500 akár 10 egységet is képes párhuzamosan kezelni, így ideális a nagy teljesítményt és kapacitást igénylő, hálózaton kívüli esetekhez.

Unibody ház

Más erőművekkel ellentétben az FJD PONY 500 egy darabból álló alumíniumötvözetből készült házkialakításával az IP4X víz- és porálló készüléket közvetlenül a kezedbe helyezheted.

Extrém körülményekre is

A -20°C-tól 55°C-ig terjedő, rendkívül széles üzemi hőmérséklet-tartomány még több lehetőséget biztosít az FJD PONY 500 számára.

Csendes működés

Az FJD PONY 500 a beépített ventilátor nélküli kialakításának köszönhetően 0 decibelen működik, így Ön teljes mértékben élvezheti a természet szabadtéri hangjait.

Alacsonyabb konverziós veszteség, hosszabb kitartás

Az FJD PONY 500 teljes DC platformja közvetlenül megfelel szinte az összes kültéri DC eszközének, nincs konverziós veszteség.

Első a biztonság

Az FJD PONY 500 48V DC-t használ, ami bőven a legmagasabb biztonságos feszültségen (60V) belül van, így nincs szükség további feszültségvédelemre.